andrei-lazarev-654740-unsplash.jpg

 

VARFÖR?

Det är den första frågan vi ställer våra kunder, vår omgivning och oss själva eftersom det är vår väg mot kärnan, till kunskapen. 

Kunskap krattar manegen för tankar, och insikter är cirkusdirektören som regisserar kreativiteten. Utan dem skulle det inte finnas några idéer. 

Och målet med våra satsningar är alltid att komponera den kommunikation som våra kunder behöver för att skapa uppmärksamhet på sina marknader.

HUR?

Hos Hilanders är vi alltid på väg mot lösningen. Vi är en tajt trupp. Liten nog för snabba vändningar, erfaren nog att balansera på högsta trapetsen och tillräckligt mångsidig för att styra allt från strategi till aktivering. Och fokus på resultatet enar oss alla i att skapa en makalös show.

Jakten efter lösningar kräver nya perspektiv. Speciellt eftersom många av våra kunder arbetar globalt. Och vi tror på att delta i framtiden, varhelst den händer och vadhelst som händer. Just nu har vi slagit läger i Stockholm och Shanghai - och det är bara början.

 

GUNDUA FOUNDATION

Vi letar alltid efter att lära och förbättra oss. Vi utvecklas med varje person vi möter. I vårt fall är det de stora kunder, kollegor och partners vi lär oss från varje dag. Men vi har också turen att kunna följa våra drömmar, och då känns det också naturligt att dela den möjligheten. Därför stöder vi Gundua Foundation, ett Intellecta-initiativ som startade 2007 med ambitionen att skapa verkligt värde och förändring. Stiftelsen har sedan dess aktivt arbetat med att ge barn och ungdomar en bättre framtid genom projekt som tillhandahåller utbildning och hälsovård. Läs mer på Gundua Foundation här.

 

H&H Group

H&H Group är ägare till kommunikationsföretag med ambitioner att vara marknadsledare.

Förutom Hilanders AB består den privatägda H & H-gruppen av Hallvarsson & Halvarsson, Comprend, Intellecta Corporate, Jungrelationer, Creo, Springtime, Imorgon, Involve, Unreel, Consilio och Bysted. Företagen har mer än 370 anställda och kontor i Stockholm, Malmö, London, Lissabon och Shanghai.

Besök våra systerföretag: