B2B bloggen

Välkommen till Hilanders B2B blogg! I den här bloggen vill vi guida dig genom hela B2B världen från Stockholm till Shanghai. Har du ett ämne du vill att vi ska ta upp? Hör av dig till oss.

 

Mest populära just nu

 
Thumbnail Absolut nights china.png

Lyckas i Kina – blicka framåt med Tomorrow

Dagens Industri lyfter fram framgångarna för Absolut i Kina – en av Hilanders Shanghaikontors största kunder.

From Wi-fi Satellites to Floating Vegetables

Businesses have a massive influence on how we live. Think about it next time you wake up and check Facebook on your iPhone, before browsing flights on Momondo for your next trip.

Storydoing

Storytelling has been the latest buzz for far too long now, all that humming makes your ears go numb. 

 
 

Lyckas i Kina – blicka framåt med Tomorrow

 

Dagens Industri lyfter fram framgångarna för Absolut i Kina – en av Hilanders Shanghaikontors största kunder.

Hilanders Shanghaikontor Tomorrow hjälper Absolut Vodka att ta plats på den kinesiska marknaden. Enligt Dagens Industri (sept 2018) har The Absolut Company ökat sin globala försäljning med 2% på sin flaggskeppsprodukt Absolut Vodka. Ökningen är ett resultat av växande efterfrågan på Kinamarknaden.

För att marknadsföra Absolut har insikter i den kinesiska nattlivskulturen och de snabba livsstilsförändringarna som sker i kinesiska storstäder i dag legat till grund. Vill du läsa om hur Absolut med hjälp av Tomorrow har blivit Top-of-mind i målgruppen 25-30-åringar i Kina? Hela artikeln finns på DI.se. Är du inte prenumerant? Kontakta oss direkt så berättar vi mer i detalj för dig om succésagan.

Absolut Nights China

Om oss: Hilanders är en B2B-byrå med djup förståelse för B2B-världen. Vi tror på kraften i att nå fram till människors hjärtan och hjärnor. Vår spelplan är Stockholm och Shanghai och allt däremellan.